Sastāvdaļas
300 g brieža fileja [Pasūtīt iespējams šeit]
1/4 baltais sīpols
2 ĒK kaperi
2 diļļu ziedi
2 ĒK Vusteršīras mērce
Tabasco piparu mērce pēc garšas
1 ĒK olīveļļa
Jūras sāls pēc garšas
Paipalu olas
1 bagete
Pagatavošana
- Brieža fileju rūpīgi samaļ, izmantojot sietiņu ar lielāka izmēra caurumiņiem.
- Kaperus un baltos sīpolus sīki sakapā, pievieno gaļai. Atdala diļļu ziediņus bez kātiem, sasmalcina un pievieno gaļai
- Pievieno abas mērces, sāli, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa. Smaržīga un skaista gaļas masa.
- Bageti sagriežam šķēlītēs un apgrauzdējam.
- Liekam gaļu uz maizītes un pa virsu uzsitam paipalu olu
- Izbaudām, lai labi garšo!