Brieža tartars

Sastāvdaļas

300 g brieža fileja
1/4 baltais sīpols
2 ĒK kaperi
2 diļļu ziedi
2 ĒK Vusteršīras mērce
Tabasco piparu mērce pēc garšas
1 ĒK olīveļļa
Jūras sāls pēc garšas
Paipalu solas
1 bagete

Pagatavošana

  1. Brieža fileju rūpīgi samaļ, izmantojot sietiņu ar lielāka izmēra caurumiņiem.
  2. Kaperus un baltos sīpolus sīki sakapā, pievieno gaļai. Atdala diļļu ziediņus bez kātiem, sasmalcina un pievieno gaļai
  3. Pievieno abas mērces, sāli, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa. Smaržīga un skaista gaļas masa.
  4. Bageti sagriežam šķēlītēs un apgrauzdējam.
  5. Liekam gaļu uz maizītes un pa virsu uzsitam paipalu olu
  6. Izbaudām, lai labi garšo!
Aizvērt
Aizvērt
Ielogoties
Aizvērt
Grozs (0)

Grozā nav nevienas preces.. Grozā nav nevienas preces..



Valoda


0