Select Page

Sastāvdaļas

300 g brieža fileja

1/4 baltais sīpols

2 ĒK kaperi

2 diļļu ziedi

2 ĒK Vusteršīras mērce

Tabasco piparu mērce pēc garšas

1 ĒK olīveļļa

Jūras sāls pēc garšas

Paipalu solas

1 bagete

Pagatavošana

  1. Brieža fileju rūpīgi samaļ, izmantojot sietiņu ar lielāka izmēra caurumiņiem.
  2. Kaperus un baltos sīpolus sīki sakapā, pievieno gaļai. Atdala diļļu ziediņus bez kātiem, sasmalcina un pievieno gaļai
  3. Pievieno abas mērces, sāli, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa. Smaržīga un skaista gaļas masa.
  4. Bageti sagriežam šķēlītēs un apgrauzdējam.
  5. Liekam gaļu uz maizītes un pa virsu uzsitam paipalu olu
  6. Izbaudām, lai labi garšo!