fbpx

Staltbrieža šašliks

Vasaras sezona un šašliks ir gandrīz nešķirami jēdzieni. Nav nekā labāka par to, kā baudīt svaigi ceptu brieža gaļas šašliku kopā ar mīļajiem, daloties stāstos un smieklos pie ugunskura. Uguns, dabas skaņas un smaržas, kopā ar gaļas cepšanas procesu, rada īpašu atmosfēru, kas vieno un rada neaizmirstamus mirkļus.

Brieža gaļas šašliks ir īsta delikatese, kas apvieno tradicionālo šašlika pagatavošanas metodi ar brieža gaļas unikālo garšu. Kad brieža gaļa tiek marinēta sarkanvīna etiķa, koriandra, paprikas un kajēnas piparu maisījumā, tā iegūst ne tikai bagātīgu un aromātisku garšu, bet arī kļūst īpaši mīksta un sulīga. Cepot virs atklātas uguns, šašliks iegūst viegli kūpinātu aromātu un viegli apdegušu garoziņu, kas piešķir papildu tekstūru un garšas dziļumu. Tas ir ne tikai gardēžu cienīgs ēdiens, bet arī īsta garšas piedzīvojuma pieredze, kas aizvedīs Tevi uz tradicionālās virtuves saknēm, vienlaikus piedāvājot mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu kombināciju.

Mums būs nepieciešams:

Pagatavošana:

  1. Sāksim ar marinādes pagatavošanu. Sagrieziet sīpolus biezās ripās un ievietojiet traukā, kur liksiet marinēties gaļu, pievienojiet sarkanvīna etiķi, augu eļļu, lauru lapas un pārējās garšvielas.
  2. Marinādē ievietojiet sagrieztu staltbrieža gaļu un lieciet ledusskapī uz vismaz 4 stundām.
  3. Pēc aptuveni 4 stundām gaļu dur uz iesmiem pa vidu uzdurot kādus paprikas un sīpola gabaliņus.
  4. Cepiet, laiku pa laikam pagriežot, līdz brieža gaļa ir viegli apdegusi, bet vēl rozā iekšpusē, apmēram 10 minūtes.
  5. Šašliku var pasniegt ar ļoti gardu mērcīti: skābo krējumu sajauc ar majonēzi un nedaudz citronu sulas, pēc garšas pievieno svaigas dilles, ķiploku un garšvielas pēc izvēles.

Lai labi garšo!

Aizvērt
Aizvērt
Ielogoties
Aizvērt
Grozs (0)

Grozā nav nevienas preces.. Grozā nav nevienas preces..



Valoda


0