Select Page

Sastāvdaļas:

                        3 gabali Osso buco

                        3-4 vidēja izmēra sīpoli

                        2 burkāni

                        1 pastenaks

                        1 selerija kāts

                        200g Cherry tomātu

                        300ml sauss sarkanvīns

                        200g tomātu pastas

                        3 lauru lapas

                        Olīveļļa

                        Sāls

                        Pipari

                        300ml ūdens

Pagatavošana:

Uz pannas viegli apcep visus trīs gaļas gabalus un liek nost, tie mums būs nepieciešami pēc brītiņa.

Katlā ielej olīveļļu un apcep sagrieztus burkānus, pastenakus, selerija kātu un sīpolus. Pievieno tomātu pastu un apmaisa.

Pievieno klāt sarkanvīnu un lauru lapas. Vīnam vāroties apmaisām un pievienojam uz pusēm pārgrieztus “Cherry” tomātus. Apmaisām.

Vēl minūte un pievienojam ūdeni, šķipsnu sāls un piparus pēc garšas.

Apmaisām un liekam virsū pirms tam apceptos Osso buco gabalus. Liekam vāku virsū un sautējam 1h.

Pasniedz ar rīsiem, pastu, kartupeļiem.

Pievieno sautētus dārzeņus un pērlej ar sautējuma mērci.

Lai labi garšo!