fbpx

Grilēti stobra kauli

Pārsteidziet vakariņu viesus ar šo pavisam vienkāršo, taču izsmalcināto un neizsakāmi gardo ēdienu.

MUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:

  • 1 tējkarote kaperu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Pētersīļi
  • Neliels šalotes sīpols
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Citrona sula
  • 4-6 stobra kauli, gareniski pārgriezti [Pasūtiet šeit]
  • Maizīte pēc izvēles (lieliski iederēsies franču bagete)

PAGATAVOŠANA:

  1. Uzsildiet krāsni uz 220°C.
  2. Smalki sasmalciniet ķiploku un kaperus un ievietojiet bļodiņā.
  3. Pievienojiet sasmalcinātus pētersīļus, šalotes sīpolu, olīveļļu, citrona sulu un sāli, visu sajauciet kopā.
  4. Kad krāsns uzsilusi kaulus ar atvērto kaula daļu uz augšu novieto uz cepešpannas. Kaulus apber ar sāli un melnajiem pipariem. Cepiet aptuveni 15-25 minūtes.
  5. Pasniedziet ar nedaudz apgrauzdētu maizīti, un iepriekš sajaukto maisījumu.

Lai labi garšo!

Aizvērt
Aizvērt
Ielogoties
Aizvērt
Grozs (0)

Grozā nav nevienas preces.. Grozā nav nevienas preces..



Valoda


0