Pārsteidziet vakariņu viesus ar šo pavisam vienkāršo, taču izsmalcināto un neizsakāmi gardo ēdienu.
MUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:
- 1 tējkarote kaperu
- 1 ķiploka daiviņa
- Pētersīļi
- Neliels šalotes sīpols
- Olīveļļa
- Sāls
- Melnie pipari
- Citrona sula
- 4-6 stobra kauli, gareniski pārgriezti [Pasūtiet šeit]
- Maizīte pēc izvēles (lieliski iederēsies franču bagete)
PAGATAVOŠANA:
- Uzsildiet krāsni uz 220°C.
- Smalki sasmalciniet ķiploku un kaperus un ievietojiet bļodiņā.
- Pievienojiet sasmalcinātus pētersīļus, šalotes sīpolu, olīveļļu, citrona sulu un sāli, visu sajauciet kopā.
- Kad krāsns uzsilusi kaulus ar atvērto kaula daļu uz augšu novieto uz cepešpannas. Kaulus apber ar sāli un melnajiem pipariem. Cepiet aptuveni 15-25 minūtes.
- Pasniedziet ar nedaudz apgrauzdētu maizīti, un iepriekš sajaukto maisījumu.
Lai labi garšo!